Mnohí si už ani nevieme predstaviť život bez dioptrických okuliarov či kontaktných šošoviek. Vedzte ale, že zmeniť sa to dá! Košická klinika laserovej chirurgie oka Oftum ponúka pacientom revolučné a moderné spôsoby odstránenia dioptrií laserom, pýši sa viac ako 20 000 spokojnými pacientmi z rôznych kútov sveta. Aj exotické Zimbabwe, Austrália, Američania či Rusi.

image003

Mnoho optikov či optometristov od laserovej operácie očí pacientov odhovára a vyslovene ich straší. Opak je ale pravdou. Vďaka moderným technológiám sa už dĺžka zákrokov meria len na sekundy. Vášho oka sa navyše nedotkne žiaden skalpel – celú prácu vykoná čisto a bezbolestne najmodernejší laser. To všetko zahŕňa revolučná metóda ReLEx Smile, najdokonalejšia laserová technika odstránenia dioptrií v súčasnosti. Metóda ReLEx Smile 3D zlepší váš zrak bez narušenia rohovky za neuveriteľných 26 sekúnd. Toľko totiž trvá samotná práca lasera. Táto laserová očná operácia je rýchla, bezbolestná, šetrná a navyše minimálne invazívna. Celá procedúra videnia sa zaostrí už nasledujúci deň, a tak môžete bez akýchkoľvek problémov fungovať vo svojom každodennom živote ihneď po zákroku. A nevyčerpáte si ani dovolenku v práci... :)

Zľava 500€ na laserovú operáciu očí v Oftume

Veľmi dobre viem, aké obmedzujúce je nosenie okuliarov. Keď som podstúpil laserovú operáciu očí, zmenil sa mi život. Vtedy som sa rozhodol, že budem očným chirurgom a pomôžem ľuďom, ktorí majú problém so zrakom. Na našich klinikách sa už vystriedali stovky spokojných pacientov, sú naozaj presvedčivým dôkazom toho, že operácia vašim očiam dopraje slobodu“ vyjadril sa MUDr. Tomáš Juhás.

Vystavte stopku zlému videniu a získajte nový pohľad na svet s Oftumom aj vy! V decembri navyše získate exkluzívnu vianočnú zľavu 500EUR na revolučné odstránenie dioptrií metódou ReLEx Smile. Zistite viac na www.oftum.sk alebo na bezplatnej infolinke 0800 222 668.

MUDr. Tomáš Juhás PhD., ml. - Doktor v obore oftalmológie

Sponzor článku: Oftum.sk