Bežnou metódou zlepšenia zraku je laserová operácia očí, ktorá vo väčšine prípadov umožní zbaviť sa dioptrických okuliarov. Má svoje riziká, ale najväčšou zabraňujúcou silou sú jeho vysoké náklady. Z tohto dôvodu veľa ľudí vyhľadáva iné alternatívy.

Už na začiatku 20. storočia americký lekár Dr. Bates dokázal, že je možné obnoviť normálne fungovanie oka. Na jeho dosiahnutie lekári na celom svete odporúčajú rôzne druhy známych očných tréningov (Koplakovova metóda, Schneiderova metóda, očná joga), ktoré však kvôli nedostatku času, vôle a trpezlivosti aplikuje iba málo postihnutých.

Už aj na Slovensku sú dostupné dierkované okuliare Tréner očí Vision Fix, s ktorými sa dajú posilňovať očné svaly počas každodennej činnosti (akými sú sledovanie televízie, práca s počítačom, kosenie trávy, atď.). Nosenie dierkovaných okuliarov vám umožní vidieť rovnako ostro ako s dioptrickými okuliarmi. Zlepšenie zraku však prináša len pravidelné a dlhodobé používanie. Na začiatku sa nosia len päť minút, postupne sa však čas nosenia môže predĺžiť na hodinu až dve.

Podľa skúseností používateľov s dierkovanými okuliarmi sa dá predísť noseniu okuliarov a silnejším dioptriám a tí, ktorí používajú okuliare Vision Fix pravidelne už dlhšiu dobu tvrdia, že si mohli znížiť dioptrie a vo viacerých prípadoch sa aj zbavili okuliarov.

Prečítajte si viac o tom, ako zlepšujú zrak okuliare Vision Fix!

Sponzor článku: www.treneroci.sk